Verkeersborden
 

Voor het aanbrengen of verwijderen van verkeersborden hoef je geen specialist te zijn. Om het juiste bord op de juiste plaats te zetten wel. Dagelijks komen wij situaties tegen die niet kloppen. Vaak staan er geen juiste borden, spreken ze elkaar tegen of worden ze simpelweg vergeten. Schreuders Infra B.V. heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van verkeersborden. Vaak doen we dit in combinatie met de daarbij behorende wegmarkering.

In Rotterdam hebben we in 2014 ruim 8000 verkeersborden aangebracht voor het project kentekenparkeren. Deze borden geven de looprichting aan naar de dichtstbijzijnde parkeerautomaat. Nu zorgen we samen met de gemeente Rotterdam voor het in stand houden van deze looproutes.

Ook klussen waarbij grote borden geplaatst moeten worden schuwen we niet. Een voorbeeld hiervan is de milieuzone in Rotterdam die door ons is ingericht.

Voor het op orde brengen, het onderhouden, het verhelpen van storingen, het saneren en het op orde houden van uw verkeersbordenbestand bent u bij Schreuders Infra B.V. aan het juiste adres.