Markering

Wegmarkering, looproutes, evenementen.

Bestrating

Van sierbestrating tot klinkerwegen

Kunststof

Tal van oplossingen met ecologisch kunststof

Wegenbouw
 

Schreuders Infra B.V. houdt zich bezig met wegenbouwactiviteiten

Wij houden ons bezig met wegmarkering, thermoplast, sportvelden en nog veel meer. Werkelijk alles waarbij u denkt aan wegmarkering, is door ons te realiseren. Een GPP (gehandicapten parkeerplaats), parkeergarages, elektrische oplaadpunten, maar ook alles wat te maken heeft met infrastructuur, wegafzettingen, asfaltreparaties, het beschouwen van asfalt en belijning. Wij zijn niet de grootste, maar wel de meest complete partij in deze tak van wegenbouw.

 

Lees meer

Koeriersdiensten en speciaal transport

Scheepsschroeven, caravans, boten. Schreuders Infra B.V. brengt het waar u het maar hebben wilt!

Niets is zo fijn dan naar huis kunnen zonder de caravan of boot achter u aan te moeten slepen. Schreuders Infra B.V. is al jarenlang de betrouwbare partner voor tal van particulieren waar we de caravan of boot keurig op bestemming brengen en ook weer komen halen. Moet de caravan opgezet worden? Moet de boot te water gelaten worden? Het kan allemaal bij Schreuders Infra B.V. U kunt zorgeloos genieten van uw vakantie en wij regelen de rest.

 

Lees meer

Markering

Belijning, markering, bij Schreuders Infra B.V. kunnen we het allemaal

Schreuders Infra B.V. heeft jarenlange ervaring met het aanbrengen van alle soorten wegmarkering. Zo zijn wij uw partner voor het aanbrengen van thermoplast, voorgevormde thermoplast, koudplast, alle soorten verf en uiteraard ook voor het aanbrengen van coatings.

Schreuders Infra B.V. is al geruime tijd (onder)aannemer voor alles op het gebied van wegmarkering in de gemeente Rotterdam. 

 

Lees meer

Bestrating

Schreuders Infra B.V. is uw partij voor elke vorm van bestrating

Het aanpassen van een bestaande weginrichting behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Het aanbrengen van inritten, parkeervakken en het aanbrengen van invalidenopritjes zijn een specialiteit van ons geworden. Ook voor de uitvoering van grote (her-)bestratingsklussen kunt u bij Schreuders Infra B.V. terecht.

 

Lees meer

Kunststof

Tal van oplossingen

Bij Schreuders Infra hebben we ruime ervaring met deze ecologische kunststoffen. Regelmatig komt het voor dat er schade is ontstaan aan met name straatmeubilair, zoals palen, fietsvlonders en dergelijke. Een forse kostenpost en even zoveel teleurstellingen zijn vaak het gevolg. Met deze eco-kunststoffen kunnen we dergelijke zaken simpelweg voorkomen. Hufterproof, weinig tot geen onderhoud en aantrekkelijke prijzen. 

Schreuders Infra B.V. werkt al jarenlang voor overheden, zoals de gemeente Rotterdam en de gemeente Velzen. Ook voor tal van aannemingsbedrijven zijn wij een veelgevraagde partner. Bekend om onze robuuste oplossingen, onze uitstekende service die verder gata waar anderen stoppen. Nee, kennen we niet. Wij helpen u graag met uw verantwoordelijkheid als wegbeheerder.

 

Lees meer

Markering
 

Schreuders Infra B.V. heeft jarenlange ervaring met het aanbrengen van alle soorten wegmarkering. Zo zijn wij uw partner voor het aanbrengen van thermoplast, voorgevormde thermoplast, koudplast, alle soorten verf en het aanbrengen van coatings.

Lees meer

Sportroute/Fit en kwiek route

We letten allemaal graag op onze gezondheid en sporten graag. Al verschillende keren heeft Schreuders Infra B.V. op diverse plaatsen samen met een gemeente of architect gezorgd voor een hardlooproute, een sportroute of een zogenaamde Fit en Kwiekroute.

Lees meer

Parkeergarages
 

Voor het aanbrengen en onderhoud van markering in parkeergarages is Schreuders Infra B.V. het juiste adres. Wij zorgen voor de juiste parkeervakindeling en voor de door u gewenste rijrichting. Het spreekt voor zich dat we ook de verkeersborden aan kunnen brengen.

Lees meer

Verkeersborden
 

Voor het plaatsen van verkeersborden hoef je geen specialist te zijn. Om het juiste bord op de juiste plaats te zetten wel. Dagelijks komen wij situaties tegen die niet kloppen. Schreuders Infra B.V. is met haar jarenlange ervaring en adequate kennis daar wél een specialist in.

Lees meer

Straatmeubilair
 

Schreuders Infra B.V. is de specialist voor het aanbrengen van alle soorten straat- meubilair. 
Het aanbrengen en verwijderen van vuilnisbakken evenals het aanbrengen van ander straatmeubilair behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Lees meer

Schoonmaak-
werkzaamheden

Met behulp van onze professionele hogedrukreiniger kunnen we u helpen met het schoonmaken van diverse soorten wegverharding en/of wegmarkering. Voor het aanbrengen van markering maken we vaak gebruik van onze hogedrukreiniger.

Lees meer

Elektrische oplaadpunten

Steeds meer auto's zijn elektrisch. Praktisch alle oplaadpunten voor elektrische voertuigen in de gemeente Rotterdam bijvoorbeeld zijn ingericht door Schreuders Infra B.V. Wij zijn de specialist en helpen u met het inrichten van deze oplaadpunten.

Lees meer

Sportveldbelijning
 

Sportveldbelijning in alle kleuren, voor alle sporten op alle soorten ondergronden. Denk hierbij aan een basketbalveld, voetbalveld of een tennisveld. Maar ook een skelterbaan of hinkelbaan. Wij realiseren elk sportveld conform de eisen van NOC/NSF.

Lees meer